Δεχτήκατε την πρόταση και πλέον οδεύετε με τα χίλια προς τα σκαλιά της εκκλησιάς. Και κάπου εδώ σας χτυπάει την πόρτα το άγχος. Όλα αυτά που χρειάζονται να γίνουν πριν από ένα γάμο είναι σίγουρα πολλά, ώστε εκείνη η μέρα να είναι η πιο τέλεια της ζωής σας. Χαλαρώστε, πάρτε βαθιές ανάσες και καταστρώστε το τέλειο σχέδιο για τον τέλειο γάμο. Ακολουθούν 12 σημαντικές λεπτομέρειες που κάθε ζευγάρι πρέπει να θυμηθεί όταν οργανώνει τον γάμο του.

συνέχεια...

Όλα, λοιπόν, είναι έτοιμα! Ή… σχεδόν έτοιμα. Φροντίσατε για το στολισμό και τη διακόσμηση της εκκλησίας, οργανώσατε τη γαμήλια δεξίωση όπως ακριβώς θέλατε και κλείσατε τη φωτογράφιση και τη βιντεοσκόπηση του γάμου με τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους. Ράψατε ένα ονειρεμένο νυφικό , βρήκατε τα τέλεια νυφικά παπούτσια και μετά από πολλές πρόβες καταλήξατε σε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ που σας δείχνει λαμπερή και πανέμορφη.

συνέχεια...

Αξέχαστες στιγμές ευτυχίας, τις οποίες θα κρατήσουν καλά φυλαγμένες στην ψυχή και το μυαλό τους για να τις αφηγούνται στα παιδιά τους ως τα βαθιά γεράματα, προσφέρει στους νεόνυμφους το ταξίδι του μέλιτος, εκεί όπου το άγχος της προετοιμασίας για τον γάμο δίνει τη θέση του στην απόλυτη χαλάρωση και ξεγνοιασιά.

συνέχεια...

Οι περισσότερες από εσάς σκέφτονται αυτήν τη μέρα από τα παιδικά χρόνια, τότε που ντύνατε τις κούκλες σας με φανταχτερές τουαλέτες και άσπρα μακριά φορέματα. Στη συνέχεια τις κρατούσατε και χορεύατε για ώρες με παραμυθένιες μουσικές όντας τρελά ευτυχισμένες. Ποια δεν θα ήθελε να συμβεί το ίδιο και στον εαυτό της κάποια χρόνια αργότερα;

συνέχεια...