Κάποια πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να πάνε καλά την ημέρα του γάμου σας: η νύφη και ο γαμπρός πρέπει να είναι αγαπημένοι, ο φωτογράφος πρέπει να εμφανιστεί. Όμως, για κάποια πράγματα, είναι οκ το να ξεφύγετε λίγο, χωρίς αυτά να καταστρέψουν τον γάμο. Αν κάποια πράγματα είναι έξω από τον έλεγχό σας, μην χαραμίσετε την πιο ευτυχισμένη μέρα σας απλά επειδή δεν έγιναν όλα ακριβώς όπως τα είχατε φανταστεί.

συνέχεια...

Το περπάτημα της νύφης στον διάδρομο της Εκκλησίας θα πρέπει να είναι μοναδικό και αξέχαστο. Είτε αναφερόμαστε στο διάδρομο μέχρι την πόρτα της Εκκλησίας, είτε στο διάδρομο ανάμεσα στα καθίσματα και στις δύο περιπτώσεις πρέπει όλα να είναι τέλεια. Μην ξεχνάτε ότι την ώρα που ξεκινά ο γάμος, όλη η προσοχή των καλεσμένων θα είναι στραμμένη εκεί.

συνέχεια...

Τα προσκλητήρια του γάμου σας είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία της μεγάλης μέρας, καθώς προσφέρουν στους καλεσμένους σημαντικές πληροφορίες. Και ενώ κάποιες λεπτομέρειες του γάμου δεν ακολουθούν ένα αυστηρό σύνολο κανόνων, αυτό δεν ισχύει και για τα προσκλητήρια. Εκεί, πρέπει να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες «κατά γράμμα».

συνέχεια...

Δεχτήκατε την πρόταση και πλέον οδεύετε με τα χίλια προς τα σκαλιά της εκκλησιάς. Και κάπου εδώ σας χτυπάει την πόρτα το άγχος. Όλα αυτά που χρειάζονται να γίνουν πριν από ένα γάμο είναι σίγουρα πολλά, ώστε εκείνη η μέρα να είναι η πιο τέλεια της ζωής σας. Χαλαρώστε, πάρτε βαθιές ανάσες και καταστρώστε το τέλειο σχέδιο για τον τέλειο γάμο. Ακολουθούν 12 σημαντικές λεπτομέρειες που κάθε ζευγάρι πρέπει να θυμηθεί όταν οργανώνει τον γάμο του.

συνέχεια...

Όλα, λοιπόν, είναι έτοιμα! Ή… σχεδόν έτοιμα. Φροντίσατε για το στολισμό και τη διακόσμηση της εκκλησίας, οργανώσατε τη γαμήλια δεξίωση όπως ακριβώς θέλατε και κλείσατε τη φωτογράφιση και τη βιντεοσκόπηση του γάμου με τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους. Ράψατε ένα ονειρεμένο νυφικό , βρήκατε τα τέλεια νυφικά παπούτσια και μετά από πολλές πρόβες καταλήξατε σε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ που σας δείχνει λαμπερή και πανέμορφη.

συνέχεια...