Τα στοιχεία δείχνουν ότι το ένα τέταρτο των ζευγαριών χρεώνονται για να πληρώσουν τη μεγάλη μέρα τους και σχεδόν οι μισοί από αυτούς ζουν για να το μετανιώνουν. Το να ξεκινάς τον έγγαμο βίο με ένα αρνητικό ισοζύγιο, μπορεί να βάλει στη σχέση σας άγχη και πιέσεις, ενώ θα έπρεπε απλά να απολαμβάνετε την ευτυχία σας.

συνέχεια...

Οι φωτογραφίες συλλαμβάνουν μόνο ένα μέρος της ημέρας, ενώ η πρόσληψη ενός κάμεραμαν θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε πως δεν θα χάσετε τίποτα. Μπορεί όμως, με τόσες πληροφορίες, να μην ξέρετε από που να ξεκινήσετε και πώς, τελικά, να επιλέξετε τον κατάλληλο άνθρωπο. Εδώ, μοιραζόμαστε μαζί σας τις συμβουλές μας για το τι πρέπει να σκεφτείτε πριν επιλέξετε τον κάμεραμαν που θα καταγράψει τις πιο μαγικές σας στιγμές.

συνέχεια...

Κάποια πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να πάνε καλά την ημέρα του γάμου σας: η νύφη και ο γαμπρός πρέπει να είναι αγαπημένοι, ο φωτογράφος πρέπει να εμφανιστεί. Όμως, για κάποια πράγματα, είναι οκ το να ξεφύγετε λίγο, χωρίς αυτά να καταστρέψουν τον γάμο. Αν κάποια πράγματα είναι έξω από τον έλεγχό σας, μην χαραμίσετε την πιο ευτυχισμένη μέρα σας απλά επειδή δεν έγιναν όλα ακριβώς όπως τα είχατε φανταστεί.

συνέχεια...

Το περπάτημα της νύφης στον διάδρομο της Εκκλησίας θα πρέπει να είναι μοναδικό και αξέχαστο. Είτε αναφερόμαστε στο διάδρομο μέχρι την πόρτα της Εκκλησίας, είτε στο διάδρομο ανάμεσα στα καθίσματα και στις δύο περιπτώσεις πρέπει όλα να είναι τέλεια. Μην ξεχνάτε ότι την ώρα που ξεκινά ο γάμος, όλη η προσοχή των καλεσμένων θα είναι στραμμένη εκεί.

συνέχεια...

Τα προσκλητήρια του γάμου σας είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία της μεγάλης μέρας, καθώς προσφέρουν στους καλεσμένους σημαντικές πληροφορίες. Και ενώ κάποιες λεπτομέρειες του γάμου δεν ακολουθούν ένα αυστηρό σύνολο κανόνων, αυτό δεν ισχύει και για τα προσκλητήρια. Εκεί, πρέπει να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες «κατά γράμμα».

συνέχεια...