Όταν σχεδιάζει κανείς έναν γάμο, μπορεί η χρήση των social mediaνα μην είναι το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν ακόμη τρόπο με τον οποίο μπορείς να προετοιμάσεις τη μεγάλη μέρα και στο τέλος, να μοιραστείς τις αναμνήσεις σου από αυτήν. Το Facebook, το Instagram, το Twitterκαι το Pinterest μπορεί τελικά να σε βοηθήσουν να οργανωθείς, αλλά και να συγκρατήσεις λίγο τα έξοδά σου!

συνέχεια...

Η ημέρα του γάμου σας είναι προ των πυλών και τα νεύρα σας έχουν αρχίσει να «ξεφεύγουν»; Σταματήστε αμέσως: ήρθε η ώρα να ξε-αγχωθείτε! Ο γάμος σας θα πρέπει να έχει να κάνει με στιγμές ευτυχίας! Πετάξτε τις αρνητικές σκέψεις και επικεντρωθείτε σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία.

συνέχεια...

Η Kylie Jenner έδειξε ότι εκτός από καλό αφεντικό είναι και πολύ καλή φίλη, αφού βοήθησε την προσωπική της βοηθό Victoria Villarroel Gamero να αρραβωνιαστεί με τον σύντροφό της. «Η Vic αρραβωνιάστηκε! Την ξεγέλασα!» ανακοίνωσε χαρωπά η 19χρονη Kylie, ενώ κατέγραφε τη βοηθό της και τον νέο της αρραβωνιαστικό, τον πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Marco Lobo, αμέσως μετά την πρόταση που της έκανε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στο Μαλιμπού.

συνέχεια...

Τα λουλούδια θα σας συνοδεύουν περιβάλλοντάς σας καθώς περπατάτε στο διάδρομο της εκκλησίας, ενώ θα βρίσκονται για πάντα στις φωτογραφίες του γάμου και της δεξίωσης ως το πιο ονειρεμένο σκηνικό. Έτσι, είτε επιλέξετε να κάνετε τα λουλούδια σημείο αναφοράς στη διακόσμηση του γάμου, είτε όχι, αυτά πρέπει ούτως ή άλλως να είναι υπέροχα!

συνέχεια...

Είναι οι πρώτες σας διακοπές μαζί σαν παντρεμένο ζευγάρι και πρέπει όλα να είναι σωστά. Κάποιοι δεν ενθουσιάζονται με ένα ταξίδι στην πόλη, άλλοι ονειρεύονται παραλίες και κοκτέιλ, ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν να ζήσουν μια περιπέτεια με το άλλο τους μισό! Λίγες ή πολλές μέρες, σε ένα ήσυχο ή κοσμικό μέρος, παρακάτω θα βρείτε τέσσερις ιδέες για να διαλέξετε το ταξίδι που σας ταιριάζει καλύτερα σαν ζευγάρι για μια ονειρική διαφυγή.

συνέχεια...