Η Kylie Jenner έδειξε ότι εκτός από καλό αφεντικό είναι και πολύ καλή φίλη, αφού βοήθησε την προσωπική της βοηθό Victoria Villarroel Gamero να αρραβωνιαστεί με τον σύντροφό της. «Η Vic αρραβωνιάστηκε! Την ξεγέλασα!» ανακοίνωσε χαρωπά η 19χρονη Kylie, ενώ κατέγραφε τη βοηθό της και τον νέο της αρραβωνιαστικό, τον πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Marco Lobo, αμέσως μετά την πρόταση που της έκανε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στο Μαλιμπού.

συνέχεια...

Τα λουλούδια θα σας συνοδεύουν περιβάλλοντάς σας καθώς περπατάτε στο διάδρομο της εκκλησίας, ενώ θα βρίσκονται για πάντα στις φωτογραφίες του γάμου και της δεξίωσης ως το πιο ονειρεμένο σκηνικό. Έτσι, είτε επιλέξετε να κάνετε τα λουλούδια σημείο αναφοράς στη διακόσμηση του γάμου, είτε όχι, αυτά πρέπει ούτως ή άλλως να είναι υπέροχα!

συνέχεια...

Είναι οι πρώτες σας διακοπές μαζί σαν παντρεμένο ζευγάρι και πρέπει όλα να είναι σωστά. Κάποιοι δεν ενθουσιάζονται με ένα ταξίδι στην πόλη, άλλοι ονειρεύονται παραλίες και κοκτέιλ, ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν να ζήσουν μια περιπέτεια με το άλλο τους μισό! Λίγες ή πολλές μέρες, σε ένα ήσυχο ή κοσμικό μέρος, παρακάτω θα βρείτε τέσσερις ιδέες για να διαλέξετε το ταξίδι που σας ταιριάζει καλύτερα σαν ζευγάρι για μια ονειρική διαφυγή.

συνέχεια...

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το ένα τέταρτο των ζευγαριών χρεώνονται για να πληρώσουν τη μεγάλη μέρα τους και σχεδόν οι μισοί από αυτούς ζουν για να το μετανιώνουν. Το να ξεκινάς τον έγγαμο βίο με ένα αρνητικό ισοζύγιο, μπορεί να βάλει στη σχέση σας άγχη και πιέσεις, ενώ θα έπρεπε απλά να απολαμβάνετε την ευτυχία σας.

συνέχεια...

Οι φωτογραφίες συλλαμβάνουν μόνο ένα μέρος της ημέρας, ενώ η πρόσληψη ενός κάμεραμαν θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε πως δεν θα χάσετε τίποτα. Μπορεί όμως, με τόσες πληροφορίες, να μην ξέρετε από που να ξεκινήσετε και πώς, τελικά, να επιλέξετε τον κατάλληλο άνθρωπο. Εδώ, μοιραζόμαστε μαζί σας τις συμβουλές μας για το τι πρέπει να σκεφτείτε πριν επιλέξετε τον κάμεραμαν που θα καταγράψει τις πιο μαγικές σας στιγμές.

συνέχεια...