Αν λατρεύετε τις εξορμήσεις και έχετε ταξιδέψει πολύ με το άλλο σας μισό, ή θέλετε να το κάνετε στο μέλλον, τότε αυτό το άρθρο σας αφορά. Ένας γάμος εμπνευσμένος από ταξίδια είναι μία εκπληκτική και πρωτότυπη ιδέα που σίγουρα θα λατρέψετε. Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο μπορείτε να ενσωματώσετε παντού: στις προσκλήσεις, στα τραπέζια, στη διακόσμηση, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να βάλετε το ταξίδι στον γάμο σας. Συνεχίστε την ανάγνωση και θα βρείτε super cute ιδέες για τη μεγάλη μέρα.

συνέχεια...

Η άνοιξη είναι μια υπέροχη εποχή για να παντρευτείτε, μιας και ο καιρός είναι λίγο πιο ζεστός και τα όμορφα λουλούδια αρχίζουν να ανθίζουν. Και αφού παντρεύεστε την άνοιξη, γιατί να μην διοργανώσετε έναν γάμο με θέμα το Πάσχα; Δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τη διακόσμηση της γαμήλιας τελετής και δεξίωσης. Εμπνευστείτε από τη μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού και σχεδιάστε έναν εκπληκτικό γάμο.

συνέχεια...

Όλοι κάνουμε λάθη, κανείς δεν είναι τέλειος. Στην πορεία προς τη μεγάλη μέρα, ενώ τόσες και τόσες αποφάσεις είναι «στον αέρα» και άλλα τόσα ερωτήματα μένουν ακόμη αναπάντητα, το να σκεφτείτε αποκλειστικά τα χρώματα του γάμου με καθαρό μυαλό, είναι λίγο δύσκολο. Έτσι, αποφασίσαμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό το ζήτημα. Καταγράψαμε λοιπόν, τέσσερα αρκετά συχνά χρωματικά λάθη και προτείναμε τρόπους για να τα αποφύγετε. Δώστε βάση στη λίστα που ακολουθεί!

συνέχεια...

Όταν σχεδιάζει κανείς έναν γάμο, μπορεί η χρήση των social mediaνα μην είναι το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν ακόμη τρόπο με τον οποίο μπορείς να προετοιμάσεις τη μεγάλη μέρα και στο τέλος, να μοιραστείς τις αναμνήσεις σου από αυτήν. Το Facebook, το Instagram, το Twitterκαι το Pinterest μπορεί τελικά να σε βοηθήσουν να οργανωθείς, αλλά και να συγκρατήσεις λίγο τα έξοδά σου!

συνέχεια...

Η ημέρα του γάμου σας είναι προ των πυλών και τα νεύρα σας έχουν αρχίσει να «ξεφεύγουν»; Σταματήστε αμέσως: ήρθε η ώρα να ξε-αγχωθείτε! Ο γάμος σας θα πρέπει να έχει να κάνει με στιγμές ευτυχίας! Πετάξτε τις αρνητικές σκέψεις και επικεντρωθείτε σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία.

συνέχεια...