Με την οικονομική κρίση να ταλανίζει τη χώρα μας, η διοργάνωση του τέλειου γάμου με μειωμένο κόστος γίνεται όλο και πιο πραγματοποιήσιμη. Υπάρχουν βέβαια, κάποια στοιχεία του γάμου, το κόστος των οποίων είναι μάλλον αδιαπραγμάτευτο, όπως είναι το νυφικό και ο φωτογράφος. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που θα καθορίσουν τη μεγάλη σας μέρα και το πώς θα τη θυμάστε, γι αυτό και αξίζει να πάρετε ό,τι καλύτερο αντέχετε οικονομικά.

συνέχεια...

Ο ανοιξιάτικος καιρός μας συναρπάζει και όπως έχουμε ξαναπεί, είναι η ιδανική εποχή για να παντρευτεί κανείς. Αν και εσείς θέλετε να κάνετε το μεγάλο βήμα την άνοιξη, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αλλάξετε τα πράγματα στο μακιγιάζ σας τώρα που ο καιρός γίνεται πιο ζεστός. Το Pinterest μας αποκαλύπτει τα πιο δημοφιλή ανοιξιάτικα makeup trends και εμείς σας τα παρουσιάζουμε. Δείτε τα και πάρτε ιδέες για το νυφικό σας μακιγιάζ!

συνέχεια...

Αν λατρεύετε τις εξορμήσεις και έχετε ταξιδέψει πολύ με το άλλο σας μισό, ή θέλετε να το κάνετε στο μέλλον, τότε αυτό το άρθρο σας αφορά. Ένας γάμος εμπνευσμένος από ταξίδια είναι μία εκπληκτική και πρωτότυπη ιδέα που σίγουρα θα λατρέψετε. Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο μπορείτε να ενσωματώσετε παντού: στις προσκλήσεις, στα τραπέζια, στη διακόσμηση, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να βάλετε το ταξίδι στον γάμο σας. Συνεχίστε την ανάγνωση και θα βρείτε super cute ιδέες για τη μεγάλη μέρα.

συνέχεια...

Η άνοιξη είναι μια υπέροχη εποχή για να παντρευτείτε, μιας και ο καιρός είναι λίγο πιο ζεστός και τα όμορφα λουλούδια αρχίζουν να ανθίζουν. Και αφού παντρεύεστε την άνοιξη, γιατί να μην διοργανώσετε έναν γάμο με θέμα το Πάσχα; Δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τη διακόσμηση της γαμήλιας τελετής και δεξίωσης. Εμπνευστείτε από τη μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού και σχεδιάστε έναν εκπληκτικό γάμο.

συνέχεια...

Όλοι κάνουμε λάθη, κανείς δεν είναι τέλειος. Στην πορεία προς τη μεγάλη μέρα, ενώ τόσες και τόσες αποφάσεις είναι «στον αέρα» και άλλα τόσα ερωτήματα μένουν ακόμη αναπάντητα, το να σκεφτείτε αποκλειστικά τα χρώματα του γάμου με καθαρό μυαλό, είναι λίγο δύσκολο. Έτσι, αποφασίσαμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό το ζήτημα. Καταγράψαμε λοιπόν, τέσσερα αρκετά συχνά χρωματικά λάθη και προτείναμε τρόπους για να τα αποφύγετε. Δώστε βάση στη λίστα που ακολουθεί!

συνέχεια...