Αν θέλετε να μάθετε τι σχεδιάζουν να κάνουν όσες φίλες και γνωστές σας παντρεύονται σύντομα, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να στραφείτε από το Pinterest. Μάλιστα, κυκλοφόρησε την έκθεσή του για τις τάσεις του 2017, η οποία μετράει τη δημοτικότητα μιας τάσης ανάλογα με το πόσο συχνά αναζητείται και ας πούμε απλώς ότι το γαμήλιο look πρόκειται να γίνει αρκετά πιο απλό, με την καλή έννοια. Δείτε στη συνέχεια τι είναι στην τάση τώρα.

συνέχεια...

Το διάσημο παιδικό βιβλίο «Οι περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων» έχει αγαπηθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά αφού έγινε και ταινία το 2010. Τα ζωντανά χρώματα της ταινίας, οι εκκεντρικοί χαρακτήρες και η μοναδική ιστορία είναι η τέλεια έμπνευση για έναν καλοκαιρινό γάμο. Τραπουλόχαρτα, βιβλία, μαγικά φίλτρα, τσαγιέρες, έντονα χρώματα, ακόμα και ένα λευκό κουνέλι μπορούν να συνθέσουν το τέλειο σκηνικό γάμου. Απλά θα ξετρελαθείτε με αυτές τις πινελιές στη διακόσμηση, που θυμίζουν τις περιπέτειες της Αλίκης!

συνέχεια...

Είναι γεγονός ότι η απόφαση μεταξύ αληθινών και ψεύτικων λουλουδιών στη διακόσμηση της γαμήλιας τελετής και δεξίωσης εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους. Για παράδειγμα, ποια είναι η χρήση για την οποία προορίζετε τα λουλούδια γάμου? Θέλετε να μυρίζουν? Σε τι κόστος προσανατολίζεστε? Αν και είναι πολύ δύσκολο να νικήσουν το άρωμα των φρέσκων λουλουδιών, τα τεχνητά λουλούδια φέρνουν πολλά οφέλη. Εδώ, θα βρείτε πέντε λόγους για να επιλέξετε faux λουλούδια για τη μεγάλη μέρα.

συνέχεια...

Το La La Land, δεν είναι μόνο το πρώτο φιλμ που κέρδισε επτά Χρυσές Σφαίρες, αλλά είναι και ένα πραγματικό αριστούργημα από μόνο του. Μία υπέροχη γιορτή της αγάπης και των παθών της ζωής – τέλεια ιδέα για έναν γάμο! Αν ψάχνετε όμορφες ιδέες για έναν γάμο εμπνευσμένο από την αγαπημένη σας ταινία, βρήκατε το κατάλληλο άρθρο. Για να σας βοηθήσουμε να μπείτε στο κλίμα της υπέροχης αυτής ταινίας, βρήκαμε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να σχεδιάσετε έναν γάμο εμπνευσμένο από το επικό La La Land, την πιο διάσημη ιστορία αγάπης των ημερών μας!

συνέχεια...

Αρχικά, το νυφικό είναι πολύ ακριβό. Παράλληλα, είναι ίσως το πιο αξιομνημόνευτο ρούχο που θα αγοράσετε ποτέ. Πριν το κλείσετε λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι είναι ό,τι ακριβώς θέλατε πάντα. Το ξέρουμε πως είναι δύσκολο, υπάρχουν όμως μερικά πράγματα, τα οποία μπορείτε να ελέγξετε για να είστε απόλυτα σίγουρη. Δείτε τα στη συνέχεια. Είναι πέντε σημάδια και θα πρέπει να τα τσεκάρετε όλα πριν κάνετε αυτή την τόσο σημαντική αγορά.

συνέχεια...