Είναι γεγονός ότι η απόφαση μεταξύ αληθινών και ψεύτικων λουλουδιών στη διακόσμηση της γαμήλιας τελετής και δεξίωσης εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους. Για παράδειγμα, ποια είναι η χρήση για την οποία προορίζετε τα λουλούδια γάμου? Θέλετε να μυρίζουν? Σε τι κόστος προσανατολίζεστε? Αν και είναι πολύ δύσκολο να νικήσουν το άρωμα των φρέσκων λουλουδιών, τα τεχνητά λουλούδια φέρνουν πολλά οφέλη. Εδώ, θα βρείτε πέντε λόγους για να επιλέξετε faux λουλούδια για τη μεγάλη μέρα.

συνέχεια...

Το La La Land, δεν είναι μόνο το πρώτο φιλμ που κέρδισε επτά Χρυσές Σφαίρες, αλλά είναι και ένα πραγματικό αριστούργημα από μόνο του. Μία υπέροχη γιορτή της αγάπης και των παθών της ζωής – τέλεια ιδέα για έναν γάμο! Αν ψάχνετε όμορφες ιδέες για έναν γάμο εμπνευσμένο από την αγαπημένη σας ταινία, βρήκατε το κατάλληλο άρθρο. Για να σας βοηθήσουμε να μπείτε στο κλίμα της υπέροχης αυτής ταινίας, βρήκαμε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να σχεδιάσετε έναν γάμο εμπνευσμένο από το επικό La La Land, την πιο διάσημη ιστορία αγάπης των ημερών μας!

συνέχεια...

Αρχικά, το νυφικό είναι πολύ ακριβό. Παράλληλα, είναι ίσως το πιο αξιομνημόνευτο ρούχο που θα αγοράσετε ποτέ. Πριν το κλείσετε λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι είναι ό,τι ακριβώς θέλατε πάντα. Το ξέρουμε πως είναι δύσκολο, υπάρχουν όμως μερικά πράγματα, τα οποία μπορείτε να ελέγξετε για να είστε απόλυτα σίγουρη. Δείτε τα στη συνέχεια. Είναι πέντε σημάδια και θα πρέπει να τα τσεκάρετε όλα πριν κάνετε αυτή την τόσο σημαντική αγορά.

συνέχεια...

Με την οικονομική κρίση να ταλανίζει τη χώρα μας, η διοργάνωση του τέλειου γάμου με μειωμένο κόστος γίνεται όλο και πιο πραγματοποιήσιμη. Υπάρχουν βέβαια, κάποια στοιχεία του γάμου, το κόστος των οποίων είναι μάλλον αδιαπραγμάτευτο, όπως είναι το νυφικό και ο φωτογράφος. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που θα καθορίσουν τη μεγάλη σας μέρα και το πώς θα τη θυμάστε, γι αυτό και αξίζει να πάρετε ό,τι καλύτερο αντέχετε οικονομικά.

συνέχεια...

Ο ανοιξιάτικος καιρός μας συναρπάζει και όπως έχουμε ξαναπεί, είναι η ιδανική εποχή για να παντρευτεί κανείς. Αν και εσείς θέλετε να κάνετε το μεγάλο βήμα την άνοιξη, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αλλάξετε τα πράγματα στο μακιγιάζ σας τώρα που ο καιρός γίνεται πιο ζεστός. Το Pinterest μας αποκαλύπτει τα πιο δημοφιλή ανοιξιάτικα makeup trends και εμείς σας τα παρουσιάζουμε. Δείτε τα και πάρτε ιδέες για το νυφικό σας μακιγιάζ!

συνέχεια...