Το «γυάλινο γοβάκι» ήταν ανέκαθεν το παπούτσι-σύμβολο, όλων των εποχών. Ενέπνευσε τα όνειρα του κάθε κοριτσιού κι έμεινε αέναη επιθυμία κάθε γυναίκας που συνεχίζει να ονειρεύεται. Από παραμυθένιες λεπτομέρειες μέχρι και μαγικά λουλούδια για τη δεξίωση, παρακάτω θα βρείτε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε, έτσι ώστε εσείς και ο πρίγκιπάς σας να ζήσετε το όνειρο μέσα από τη μεγάλη μέρα. Δώστε ζωή στην ιστορία της Σταχτοπούτας μέσα από τον δικό σας γάμο.

συνέχεια...

Είτε παντρευτήκατε το 2017, είτε παρακολουθήσατε τους γάμους συγγενών και φίλων, σίγουρα θα διαπιστώσατε κι εσείς ότι ήταν μία διασκεδαστική χρονιά για να γιορτάσει κανείς την αγάπη και τον γάμο. Οι γάμοι του 2017 ήταν πιο εκκεντρικοί από ποτέ, ενώ τα ζευγάρια δεν φοβήθηκαν να δοκιμάσουν νέα χρώματα, υφές, διακοσμητικά στοιχεία. Στη συνέχεια, θα βρείτε τα trends που λάτρεψαν περισσότερο οι wedding planners.

συνέχεια...

Σε περίπτωση που ονειρεύεστε ένα γάμο που δε θυμίζει κάθε προηγούμενο που έχετε παρευρεθεί, πρέπει να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να σκεφτείτε πρωτότυπα και δημιουργικά. Βέβαια, στις περισσότερες περιπτώσεις, αρκούν κάποιες μελετημένες πινελιές για να απογειωθεί η μεγάλη μέρα και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Δείτε τις ιδέες μας και σκεφτείτε ποιες από αυτές μπορείτε να ενσωματώσετε και εσείς στο γάμο σας.

συνέχεια...

Το μίνιμαλ ως όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει οτιδήποτε έχει κρατηθεί στα βασικά, δηλαδή διακοσμητικά που δεν τα επιβαρύνουν περιττά στοιχεία, αλλά αντίθετα συγκροτούνται μόνο από τα χρήσιμα. Η προσέγγιση της οργάνωσης του γάμου με μινιμαλιστική νοοτροπία δεν γίνεται για τη μείωση των εξόδων, αν και αυτό είναι ένα προνόμιο.

συνέχεια...

Πριν λίγα χρόνια εμφανίστηκε μια νέα τάση στο εξωτερικό: ο θεματικός γάμος. Πλέον, η επιλογή ενός θέματος γάμου θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της οργάνωσής του κι εδώ στην Ελλάδα. Επιλέξτε ένα θέμα για το γάμο σας και οργανώστε τα όλα, από τα προσκλητήρια μέχρι και το ταξίδι του μέλιτος, με βάση το θέμα αυτό. Και επειδή ξέρουμε ότι οι πληροφορίες που βρίσκετε στο διαδίκτυο μπορεί να είναι απεριόριστες, εδώ θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να κατασταλάξετε στο σωστό θέμα για τη μεγάλη μέρα.

συνέχεια...