Σε περίπτωση που ονειρεύεστε ένα γάμο που δε θυμίζει κάθε προηγούμενο που έχετε παρευρεθεί, πρέπει να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να σκεφτείτε πρωτότυπα και δημιουργικά. Βέβαια, στις περισσότερες περιπτώσεις, αρκούν κάποιες μελετημένες πινελιές για να απογειωθεί η μεγάλη μέρα και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Δείτε τις ιδέες μας και σκεφτείτε ποιες από αυτές μπορείτε να ενσωματώσετε και εσείς στο γάμο σας.

συνέχεια...

Το μίνιμαλ ως όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει οτιδήποτε έχει κρατηθεί στα βασικά, δηλαδή διακοσμητικά που δεν τα επιβαρύνουν περιττά στοιχεία, αλλά αντίθετα συγκροτούνται μόνο από τα χρήσιμα. Η προσέγγιση της οργάνωσης του γάμου με μινιμαλιστική νοοτροπία δεν γίνεται για τη μείωση των εξόδων, αν και αυτό είναι ένα προνόμιο.

συνέχεια...

Πριν λίγα χρόνια εμφανίστηκε μια νέα τάση στο εξωτερικό: ο θεματικός γάμος. Πλέον, η επιλογή ενός θέματος γάμου θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της οργάνωσής του κι εδώ στην Ελλάδα. Επιλέξτε ένα θέμα για το γάμο σας και οργανώστε τα όλα, από τα προσκλητήρια μέχρι και το ταξίδι του μέλιτος, με βάση το θέμα αυτό. Και επειδή ξέρουμε ότι οι πληροφορίες που βρίσκετε στο διαδίκτυο μπορεί να είναι απεριόριστες, εδώ θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να κατασταλάξετε στο σωστό θέμα για τη μεγάλη μέρα.

συνέχεια...

Αν θέλετε να μάθετε τι σχεδιάζουν να κάνουν όσες φίλες και γνωστές σας παντρεύονται σύντομα, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να στραφείτε από το Pinterest. Μάλιστα, κυκλοφόρησε την έκθεσή του για τις τάσεις του 2017, η οποία μετράει τη δημοτικότητα μιας τάσης ανάλογα με το πόσο συχνά αναζητείται και ας πούμε απλώς ότι το γαμήλιο look πρόκειται να γίνει αρκετά πιο απλό, με την καλή έννοια. Δείτε στη συνέχεια τι είναι στην τάση τώρα.

συνέχεια...

Το διάσημο παιδικό βιβλίο «Οι περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων» έχει αγαπηθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά αφού έγινε και ταινία το 2010. Τα ζωντανά χρώματα της ταινίας, οι εκκεντρικοί χαρακτήρες και η μοναδική ιστορία είναι η τέλεια έμπνευση για έναν καλοκαιρινό γάμο. Τραπουλόχαρτα, βιβλία, μαγικά φίλτρα, τσαγιέρες, έντονα χρώματα, ακόμα και ένα λευκό κουνέλι μπορούν να συνθέσουν το τέλειο σκηνικό γάμου. Απλά θα ξετρελαθείτε με αυτές τις πινελιές στη διακόσμηση, που θυμίζουν τις περιπέτειες της Αλίκης!

συνέχεια...