Το ταξίδι του μέλιτος είναι η πρώτη ευκαιρία που έχει το ζευγάρι να απολαύσει τον έγγαμο βίο. Γιατί λοιπόν σκέφτεστε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να χαλαρώσετε? Από το άγχος της δουλειάς μέχρι τις τύψεις για το ότι κάνετε ηλιοθεραπεία όλη μέρα, το ταξίδι σας μπορεί να μετατραπεί από παράδεισος στην απόλυτη καταστροφή. Μην χαραμίσετε τις καλύτερες μέρες σας! Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για ξέγνοιαστες διακοπές με τον σύντροφό σας.

συνέχεια...

Όταν θα βρίσκεστε στη μέση της προετοιμασίας του γάμου, θα αρχίσετε να νιώθετε λες και κάθε στιγμή του ελεύθερου χρόνου σας έχει να κάνει με ξεφύλλισμα περιοδικών γάμου και ανάγνωση άρθρων με τις τάσεις, τις διακοσμήσεις ή τα πράγματα που θα πρέπει να έχετε στον γάμο σας για να είναι πραγματικά ξεχωριστός. Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και οι νέες τάσεις στον γάμο έρχονται στην επιφάνεια.

συνέχεια...

Κάποια trends κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση φέτος, ενώ άλλα επανέρχονται δυναμικότερα και πιο μελετημένα από τις προηγούμενες σεζόν και εντυπωσιάζουν. Τα λουλούδια είναι σημαντικό στοιχείο ενός γάμου, τόσο για την τελετή, όσο και για τη γαμήλια δεξίωση. Και ενώ οι κλασικές επιλογές δεν θα μας απογοητεύσουν ποτέ, πάντα θα γοητευόμαστε από το καινούριο και πρωτότυπο. Δείτε στη συνέχεια τις μεγαλύτερες τάσεις στα λουλούδια γάμου για το 2018 και συνεχίστε την αναζήτησή σας.

συνέχεια...

Η ομορφιά των μυθικών πλασμάτων της θάλασσας μπορεί να μας εμπνεύσει ακόμη και για την οργάνωση του γάμου μας. Αν λατρεύετε τη θάλασσα και σας συναρπάζει η ομορφιά των γοργόνων, ενώ σας φαίνεται καλή ιδέα να ετοιμάσετε κάτι ξεχωριστό για τη μεγάλη μέρα, δεν έχετε παρά να ενσωματώσετε το πάθος σας σε στοιχεία του γάμου σας με αυτές τις μεγαλοφυείς, παιχνιδιάρικες και κομψές ιδέες!

συνέχεια...

Είτε διοργανώνετε έναν επίσημο, μεγάλο γάμο, με περισσότερους από 300 καλεσμένους, είτε ετοιμάζετε έναν κλειστό γάμο με το πολύ 20 αγαπημένα σας πρόσωπα στη λίστα των καλεσμένων, οι προετοιμασίες για τη μεγάλη μέρα είναι πολύ πιθανό να σας αγχώνουν και να σας κάνουν να νιώθετε πίεση και στρες. Ευτυχώς, το κλειδί για να «νικήσετε» το άγχος μπορεί να κρύβεται... στο ψυγείο σας! (Όχι, δεν είναι η μεγάλη συσκευασία με το παγωτό!)

συνέχεια...