Κάποια trends κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση φέτος, ενώ άλλα επανέρχονται δυναμικότερα και πιο μελετημένα από τις προηγούμενες σεζόν και εντυπωσιάζουν. Τα λουλούδια είναι σημαντικό στοιχείο ενός γάμου, τόσο για την τελετή, όσο και για τη γαμήλια δεξίωση. Και ενώ οι κλασικές επιλογές δεν θα μας απογοητεύσουν ποτέ, πάντα θα γοητευόμαστε από το καινούριο και πρωτότυπο. Δείτε στη συνέχεια τις μεγαλύτερες τάσεις στα λουλούδια γάμου για το 2018 και συνεχίστε την αναζήτησή σας.

συνέχεια...

Η ομορφιά των μυθικών πλασμάτων της θάλασσας μπορεί να μας εμπνεύσει ακόμη και για την οργάνωση του γάμου μας. Αν λατρεύετε τη θάλασσα και σας συναρπάζει η ομορφιά των γοργόνων, ενώ σας φαίνεται καλή ιδέα να ετοιμάσετε κάτι ξεχωριστό για τη μεγάλη μέρα, δεν έχετε παρά να ενσωματώσετε το πάθος σας σε στοιχεία του γάμου σας με αυτές τις μεγαλοφυείς, παιχνιδιάρικες και κομψές ιδέες!

συνέχεια...

Είτε διοργανώνετε έναν επίσημο, μεγάλο γάμο, με περισσότερους από 300 καλεσμένους, είτε ετοιμάζετε έναν κλειστό γάμο με το πολύ 20 αγαπημένα σας πρόσωπα στη λίστα των καλεσμένων, οι προετοιμασίες για τη μεγάλη μέρα είναι πολύ πιθανό να σας αγχώνουν και να σας κάνουν να νιώθετε πίεση και στρες. Ευτυχώς, το κλειδί για να «νικήσετε» το άγχος μπορεί να κρύβεται... στο ψυγείο σας! (Όχι, δεν είναι η μεγάλη συσκευασία με το παγωτό!)

συνέχεια...

Το «γυάλινο γοβάκι» ήταν ανέκαθεν το παπούτσι-σύμβολο, όλων των εποχών. Ενέπνευσε τα όνειρα του κάθε κοριτσιού κι έμεινε αέναη επιθυμία κάθε γυναίκας που συνεχίζει να ονειρεύεται. Από παραμυθένιες λεπτομέρειες μέχρι και μαγικά λουλούδια για τη δεξίωση, παρακάτω θα βρείτε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε, έτσι ώστε εσείς και ο πρίγκιπάς σας να ζήσετε το όνειρο μέσα από τη μεγάλη μέρα. Δώστε ζωή στην ιστορία της Σταχτοπούτας μέσα από τον δικό σας γάμο.

συνέχεια...

Είτε παντρευτήκατε το 2017, είτε παρακολουθήσατε τους γάμους συγγενών και φίλων, σίγουρα θα διαπιστώσατε κι εσείς ότι ήταν μία διασκεδαστική χρονιά για να γιορτάσει κανείς την αγάπη και τον γάμο. Οι γάμοι του 2017 ήταν πιο εκκεντρικοί από ποτέ, ενώ τα ζευγάρια δεν φοβήθηκαν να δοκιμάσουν νέα χρώματα, υφές, διακοσμητικά στοιχεία. Στη συνέχεια, θα βρείτε τα trends που λάτρεψαν περισσότερο οι wedding planners.

συνέχεια...